Timeplan

Linedance, Grunnkurs

Dag: Tirsdag
Klokkeslett: 18:00-19:00
Instruktør: Karianne Heimvik
Lokasjon​: Hjelteryggen Skole, Gymsal

Påmelding

Grunnkurs

Bli med på linedancekurs!!! 
Nå har du mulighet til å danse og kose deg hver mandag (Fyllingsdalen) og tirsdag (Hjelteryggen). Kursene går over 8 kurskvelder. Vi danser til variert musikk og får testet ut ulike dansegenre.
På grunnkurset trenger du ikke ha danset før, og du trenger ikke partner på noen av kursene.
Vi danser og har det supergøy!
 

INSTRUKTØREN

tv2%20st%C3%A5r

Karianne Heimvik

Jeg er en entusiastisk linedancer som virkelig elsker å danse, og brenner for at andre også skal få oppleve gleden med denne herlige danseformen. Jeg har mange typer kurs, både ukeskurs og eventkurs. Jeg har både en generell trener utdanning gjennom Norges Danseforbund og en spesialisert linedance trener utdanning gjennom samme forbund. Per dags dato sitter jeg, i tillegg til flere andre verv, som leder i linedanceutvalget til Norges Danseforbund. I tillegg til å ha flere faste kurs i Bergen og Omegn, reiser jeg på oppdrag og holder linedancekurs på ulike event. Jeg har også vært så heldig at jeg har fått holde kurs for en av bøndene og hans friere i TV2 Sumo programmet «Kjærlighet til alle».

Hvert år holder jeg kurs på Countryweekend (Bergen) og Countrycruisene (Bergen, Hirtshals, Langesund t/r) til Eviate.

Det er fantastisk å kunne lære seg en dans, mestre den, og ha det kjekt med andre. Når man danser linedance trenger man ikke en partner for å kunne delta, det er bare å hive seg med.

Jeg ønsker å dele min entusiasme, mine danser og min danseglede.